Advertisement

Sergen Yalçın Imza Töreni - Beşiktaş'ta Sergen Yalçın için coşkulu bir imza töreni ... / Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi i taraftarlardan görüntüler i beşiktaş.

Sergen Yalçın Imza Töreni - Beşiktaş'ta Sergen Yalçın için coşkulu bir imza töreni ... / Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi i taraftarlardan görüntüler i beşiktaş.. Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone parkfutbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros, güreş ve briç dallarında. Beşiktaş kulübü, yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. Antrenman için herhangi bir bilet satışı yapılmayacak. Beşiktaş, vodafone park'ta yapacağı antrenmanla, sergen yalçın'ı taraftarla buluşturacak. İmza töreni öncesinde stat ekranlarında sergen yalçın için hazırlanan özel video gösterildi.

Teknik direktörümüz sergen yalçın'ın i̇mza töreni. İmza töreni öncesinde stat ekranlarında sergen yalçın için hazırlanan özel video gösterildi. Beşiktaş'ta sergen yalçın 14 yıl sonra siyah beyazlı kulübe geri dönerken, vodafone park'ta genç teknik adam için imza töreni düzenlendi. Beşiktaş kulübü futbol takımının yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone park' ta taraftarın önünde imza töreni düzenledi. Saha içinde imza töreni için oluşturulan platforma daha yakın olmak için taraftarlar, büyük mücadele verdi.

Sergen Yalçın, Beşiktaş imza töreni. - YouTube
Sergen Yalçın, Beşiktaş imza töreni. - YouTube from i.ytimg.com
Beşiktaşlı taraftarlar sergen yalçın için düzenlenen imza töreninde fikret orman'a hesap sorsana diye bağırdı. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Sergen yalçın'ın imza töreni tarihi belli oldu. Saha içinde imza töreni için oluşturulan platforma daha yakın olmak için taraftarlar, büyük mücadele verdi. Teknik direktörümüz sergen yalçının i̇mza töreni. İki cümle söylersem yeterli olacak. Beşiktaş kulübü, yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenledi. Ahmet nur çebi ve sergen yalçın'in sözleri şu şekilde

Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone park futbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros sergen yalçın'ın muhteşem i̇mza töreni!

Teknik direktörümüz sergen yalçın'ın i̇mza töreni. Kulübün efsane isimlerinden sergen yalçın 'ı takımın başına getiren ve 1,5 yıllık sözleşme imzalayan beşiktaş , genç teknik adam için dikkat çeken bir imza töreni düzenleyecek. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone parkfutbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros, güreş ve briç dallarında. Siyah beyazlılar bunun yanında yeni hocaları sergen yalçın için 30 ocak perşembe gününde mabedleri vodafone park'ta bir imza töreni tertip edecek. Смотреть sergen yalçın imza töreni скачать mp4 360p, mp4 720p. Beşiktaş kulübü, yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. Saha içinde imza töreni için oluşturulan platforma daha yakın olmak için taraftarlar, büyük mücadele verdi. Antrenman için herhangi bir bilet satışı yapılmayacak. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın imza töreni için taraftarıyla vodafone park'ta buluştu. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Beşiktaş'ta sergen yalçın 14 yıl sonra siyah beyazlı kulübe geri dönerken, vodafone park'ta genç teknik adam için imza töreni düzenlendi.

Beşiktaş kulübü, futbol takımının yeni teknik direktörü sergen yalçın için yarın taraftarının önünde imza töreni düzenleyecek. Sergen yalçın beşiktaşa imza attı. İmza töreninde konuşan sergen yalçın, çok heyecanlıyım. Sergen yalçın taraftara yaptığı konuşmada, hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Смотреть sergen yalçın imza töreni скачать mp4 360p, mp4 720p.

Sergen Yalçın 20 Bin Beşiktaş'lı Taraftarın Önünde İmza ...
Sergen Yalçın 20 Bin Beşiktaş'lı Taraftarın Önünde İmza ... from www.olaymedya.com
Beşiktaş, vodafone park'ta yapacağı antrenmanla, sergen yalçın'ı taraftarla buluşturacak. İstanbul'da bir otelde düzenlenen imza törenine yeni malatyaspor başkanı. Başkan ahmet nur çebi ile bu sabah görüşen ve anlaşan sergen yalçın'ın yarın medya önünde imza töreni düzenleneceği ilk maçına da çaykur rizespor karşısında çıkacağı bildirildi. Beşiktaşlı taraftarlar sergen yalçın için düzenlenen imza töreninde fikret orman'a hesap sorsana diye bağırdı. Teknik direktörümüz sergen yalçının i̇mza töreni. İmza töreni süresince taraftarlar, yalçın lehine tezahüratlarda bulundu. Abdullah avcı ile yollarını ayıran ve sergen yalçın'ı 1,5 yıllığına takımın başına getiren beşiktaş'ta 47 yaşındaki teknik adam için vodafone park'ta imza töreni düzenlenecek. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi.

Teknik direktörümüz sergen yalçın'ın i̇mza töreni.

Смотреть sergen yalçın imza töreni скачать mp4 360p, mp4 720p. İmza töreni öncesinde stat ekranlarında sergen yalçın için hazırlanan özel video gösterildi. İstanbul'da bir otelde düzenlenen imza törenine yeni malatyaspor başkanı. Ahmet nur çebi ve sergen yalçın'ın sözleri şu şekilde Sergen yalçın'ın imza töreni tarihi belli oldu. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın imza töreni için taraftarıyla vodafone park'ta buluştu. Imza törenine gelemeyecek taraftarlarımız, biletlerini başka hoş geldin sergen yalçın kavuştuk tekrardan çocuk gibi mutluydu hocamız yüzünden gülümseme hareketlerinden samimiyet eksik olmadı. Beşiktaş kulübü, yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenledi. Başkanımız ahmet nur çebi, yönetim kurulu üyelerimiz ve binlerce taraftarımızın katılımıyla vodafone park'ta, teknik direktörümüz sergen yalçın için imza töreni düzenlendi. Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi i taraftarlardan görüntüler i beşiktaş. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone parkfutbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros, güreş ve briç dallarında.

Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Sergen yalçın beşiktaşa imza attı. Beşiktaş'ta sergen yalçın 14 yıl sonra siyah beyazlı kulübe geri dönerken, vodafone park'ta genç teknik adam için imza töreni düzenlendi. Sergen yalçın'ın imza töreni tarihi belli oldu.

Sergen Yalçın imzayı attı! Amacımız UEFA şampiyonluğu ...
Sergen Yalçın imzayı attı! Amacımız UEFA şampiyonluğu ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone parkfutbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros, güreş ve briç dallarında. İmza töreni öncesinde stat ekranlarında sergen yalçın için hazırlanan özel video gösterildi. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. diye konuştu. Uzun yıllar sonra beşiktaş'a teknik direktör olarak dönüş yapan taraftarın sevgilisi sergen yalçın için bugün görkemli bir imza töreni gerçekleştirildi. Teknik direktörümüz sergen yalçın'ın i̇mza töreni. Daha sonra skorboarddan sergen yalçın'ın beşiktaş formasıyla attığı gollere yer verildi. Sergen yalçın beşiktaşa imza attı.

Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın imza töreni için taraftarıyla vodafone park'ta buluştu.

Beşiktaş kulübü, yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. Başkanımız ahmet nur çebi, yönetim kurulu üyelerimiz ve binlerce taraftarımızın katılımıyla vodafone park'ta, teknik direktörümüz sergen yalçın için imza töreni düzenlendi. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın imza töreni yarın 19:03'te vodafone park'ta yapılacak. Kulübün efsane isimlerinden sergen yalçın 'ı takımın başına getiren ve 1,5 yıllık sözleşme imzalayan beşiktaş , genç teknik adam için dikkat çeken bir imza töreni düzenleyecek. Teknik direktörümüz, sergen yalçın, i̇mza töreni, vodafone park futbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros sergen yalçın'ın muhteşem i̇mza töreni! Başkan ahmet nur çebi ile bu sabah görüşen ve anlaşan sergen yalçın'ın yarın medya önünde imza töreni düzenleneceği ilk maçına da çaykur rizespor karşısında çıkacağı bildirildi. Antrenman için herhangi bir bilet satışı yapılmayacak. Ahmet nur çebi ve sergen yalçın'in sözleri şu şekilde Beşiktaş kulübü futbol takımının yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone park' ta taraftarın önünde imza töreni düzenledi. Taraftarların uzun süren tezahüratları arasında kısa bir konuşma yapan ve çok heyecanlı olduğunu söyleyen sergen yalçın imza töreninde, arkadaşlar, çok heyecanlıyım. Sergen yalçın için vodafone park'ta imza töreni düzenlendi i taraftarlardan görüntüler i beşiktaş. Sergen yalçın beşiktaşa imza attı. Abdullah avcı ile yollarını ayıran ve sergen yalçın'ı 1,5 yıllığına takımın başına getiren beşiktaş'ta 47 yaşındaki teknik adam için vodafone park'ta imza töreni düzenlenecek.

Evkur yeni malatyaspor, teknik direktör sergen yalçın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı sergen yalçın. Beşiktaş kulübü futbol takımının yeni teknik direktörü sergen yalçın için vodafone park' ta taraftarın önünde imza töreni düzenledi.

Posting Komentar

0 Komentar