Advertisement

Nuredin Beinur : Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța.

Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un .

Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Exclusiv Nicu Isi Ia Gheara De Pe Beinur Nu Mai Am Nicio RelaÅ£ie Cu Această Persoană
Exclusiv Nicu Isi Ia Gheara De Pe Beinur Nu Mai Am Nicio Relaţie Cu Această Persoană from adevarul.ro
În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Fostul fotbalist și boxer nuredin beinur a fost împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, sâmbătă dimineața, în fața unui restaurant din . Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, .

Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, .

Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Fostul fotbalist și boxer nuredin beinur a fost împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, sâmbătă dimineața, în fața unui restaurant din . În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața!

Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, . Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc.

În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin Beinur Lucrat De Sri Sie Procurori Si De Greii Fotbalului
Nuredin Beinur Lucrat De Sri Sie Procurori Si De Greii Fotbalului from www.ziuaconstanta.ro
Fostul fotbalist și boxer nuredin beinur a fost împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, sâmbătă dimineața, în fața unui restaurant din . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, . În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă .

Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața!

Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Fostul fotbalist și boxer nuredin beinur a fost împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, sâmbătă dimineața, în fața unui restaurant din . Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, .

Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, . Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Fostul fotbalist și boxer nuredin beinur a fost împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, sâmbătă dimineața, în fața unui restaurant din .

Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Bz 03bjlhzjwm
Bz 03bjlhzjwm from img.a1.ro
Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, . Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Fostul fotbalist și boxer nuredin beinur a fost împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, sâmbătă dimineața, în fața unui restaurant din . În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă .

Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța.

Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, . În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer nuredin beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă . Fostul fotbalist și boxer nuredin beinur a fost împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, sâmbătă dimineața, în fața unui restaurant din . Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un .

Nuredin Beinur : Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța.. Nuredin beinur, unul dintre apropiații lui adi mutu, a fost împușcat în această dimineață, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Nuredin beinur, "fratele" lui adi mutu, . Nuredin beinur, împușcat de un interlop rival din constanța. Scandal de proporții la restaurantul voievodal, din capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin beinur, supranumit și „spaima litoralului", om de afaceri din mangalia, a ajuns la spitalul floreasca după ce a fost împușcat cu un .

Posting Komentar

0 Komentar